Olitpa sitten huolissasi liiallisesta kuumuudesta ja häikäisystä, haalistuneesta sisustuksesta tai turvallisuudesta ja yksityisyydestä, Grafinarilta saat ikkunakalvot, joilla parannat kotisi tai toimitilasi mukavuutta.

Ikkunakalvoilla vähennetään sisätilojen liiallista kuumuutta, valoheijasteita ja lämpöhukkaa, sisustuksen värihaalistumia sekä parannetaan omaisuus- ja henkilöturvallisuutta niin ajoneuvoissa, toimi- ja liiketiloissa kuin julkisissa ja yksityisissä rakennuksissa. Vaihtoehtoina on useita eri tummuusasteita ja sävyjä – myös täysin kirkas kalvo, joka ei muuta rakennuksen ulkonäköä ja siten toimenpidelupaakaan ei tarvita.

Grafinarilta kaikki ikkunakalvot:

auringonsuojakalvot – energiakalvot – näkösuoja- ja turvakalvot – murtosuojakalvot – mainosteipit – huurrekalvot – kalvojen asennus ja poisto.

Pyydä tarjous ja sovi kartoituskäynnistä:

info@grafinari.fi

puh. 040 180 4068

Lue lisää