Meillä oli ilo olla mukana Inarin yritys- ja kehittämispalvelun järjestämällä verkostoitumismatkalla Kirkkoniemessä viikonloppuna. Tavoitteena oli yhteistyön kehittäminen ja lisääminen Kirkkoniemen ja Inarin yrittäjien ja erityisesti naisyrittäjien kesken. Tapasimmekin Kirkkoniemessä naisyrittäjiä ja teimme yritysvierailuita. Lisäksi viikonloppuna oli myös Kirkkoniemi-päivät, joten saimme shoppailla alennusmyynneissä sekä kojuissa ja nauttia ohjelmasta illallakin.

Kiitos järjestäjille ja osallistujille – reissu oli oikein onnistunut!

Siitä innostuneena käänsin verkkosivumme englanniksi sekä norjaksi. Pahoittelut käännösvirheistä – norjan kielitaito on melko täysin kääntäjän varassa. Mielelläni otan korjausehdotuksia vastaan!

Toivottavasti yhteistyökuviot Norjan suuntaan kehittyvät ja tietenkin olisi mukava saada asiakkaitakin siltä suunnalta enemmänkin. Yksi tarratilaus jo tulikin. Pystymme varmasti tarjoamaan tuotteet Norjaan kilpailukykyiseen hintaan ja matkahan ei ole loppujen lopuksi kovin pitkä asennustöitäkään ajatellen. Kannattaa kysyä tarjous meiltä ehdottomasti Norjaankin!

Seuraavaa reissua sinne jo suunnitellaan!