Onpa ollut harvinaisen lämmin marraskuu, joten pääsimme viikonloppuna teippaamaan ikkunoita neljässä eri kohteessa. Ja vielä näyttää lämpimältä ensi viikonlopunkin osalta, joten vielä on teippauskelejä jäljellä – ole silti ripeä ja ota yhteyttä pikimmiten, mikäli teippaus tulee ulkotiloihin!

Myös revontulikausi on alkanut ja näitä taivaan tulia päästään ihailemaan ulkosalla. Avaruussääkeskuksesta näet paikkakuntakohtaisesti revontulien esiintymisen todennäköisyyden. Revontulet (latinaksi Aurora Borealis) ovat kiehtoneet ihmisiä läpi aikojen. Pohjoisen kansat ovat pitäneet revontulia mystisinä valoilmiöinä, joihin on liitetty aikojen saatossa mitä erikoisempia selityksiä. Nykyään revontulet houkuttelevat Lappiin ja muualle Pohjois-Suomeen yhä enemmän ulkomaalaisia mutta myös kotimaisia matkailijoita, jotka haluavat nähdä omin silmin yötaivaan upeita valoilmiöitä.

Grafinarilta saat näyttävät teippaukset revontuliaiheellakin ikkunoihin, auton kylkiin tai vaikkapa seinälle tapettina, julisteena tai esimerkiksi tauluna. Ikuista oma kuvasi tai kysy valmiita vaihtoehtoja meiltä!

Kysy tarjous ja ihastele revontulia ympäri vuoden!

Avaruussääkeskus