Mutta kaipa se on niin – kansa on puhunut – ja Euroviisuissa Suomea edustaa Windows95man, supermies DJ-dekkien takaa. No Rules! -lavashow ja 90-luvun jumputus eivät ainakaan jää taustalle soimaan huomiotta. Saapa nähdä, tuoko nimi muunlaista huomiota, koska artistin nimi ja esiintymisasu kytkeytyy vahvasti tietokone- ja ohjelmistoalan yritys Microsoftin käyttöjärjestelmään. Windows 95 ei ole enää tänä päivänä suojattu tavaramerkki, joten nimessä ja esiintymisasussa ei UMK:ssa ollut mitään ongelmaa. Kuitenkin UMK:n jälkeen nimi, asu ja lavashow tulee muuttumaan, sillä Microsoft-viittaukset pitää poistaa. Euroviisuissa tuotemerkkien mainostaminen on kielletty. Jäämme jännityksellä odottamaan uutta showta Ruotsin Malmössa. Odotusta voi helpottaa fiilistelyt omassa Windows 95- t-paidassa. Tilaa omasi Grafinarilta jo tänään!