Tänä viikonloppuna pilkithän urakalla Kilpisjärvellä perinteisissä Vain kaksi kalaa- pilkeissä. Tapahtuma on kolmipäiväinen ja jokaiselle päivälle on luvassa upeat palkinnot moottorikelkoista pienempiin koneisiin. Lisäksi perjantaina ja lauantaina on luvassa pilkkikansalle iltaviihdettä ja menosta vastaavat DJ Justin Case, Talonpoika Lalli ja MEGAFAUNA. Legendaariset pilkkikisat on pidetty jo vuodesta 1986 alkaen, eli ensimmäisistä kisoista tulee jo 38 vuotta – eli kokemusta järjestämisestä alkaa olla. Ja onhan noita konkareita pilkkijöissäkin. Hulppeat palkinnot ja maisemat ovat perinteisesti vetäneet pilkkikansaa paikalle viikonlopun aikana 3000-4000 ihmistä. Tienvarren autoletka voi kasvaa jopa seitsemän kilometriä pitkäksi. Isoista kalansaaliista ei niinkään ole kyse tässä tapahtumassa – joskus jopa yhdellä kalalla voi voittaa! Tärkeintä on kuitenkin hauskanpito ja yhdessäolo.

Jos et pääse paikan päälle, voi tunnelmaan päästä kuuntelemalla Talonpoika Lallia – vaikkapa pipo päässä. Lallin pipot ja t-paidat myynnissä myös tapahtuman ajan. Osta omasi!

Taonpoika Lallin pipot