Det nærmer seg sankthans og sankthans drar vi i gang, fra byer til hytter, fra sør til nord og fra nord til sør.
Reklametavler kommuniserer bedriften din til hvor folk beveger seg. De er en av de mest effektive måtene å holde seg i hodet til forbipasserende. Bedriftens navn vil bli kjent, og når du trenger en tjeneste i din bransje, vil du være den første tjenesteleverandøren du tenker på.
Enten du har i tankene et reklameark, en veikantreklame, et skilt som skal festes på fasaden til en bygning eller en stolpe, kan du få det hos Grafinar. Vi designer, implementerer og installerer reklametavler og trykk i forskjellige størrelser for alle slags behov. Materialene vi bruker holder i årevis i utendørs bruk.
Vi tilbyr et bredt spekter av reklameprodukter fra design til installasjon!
Be om tilbud:
Info@grafinari.fi