Det er nesten her igjen – Black Friday, for oss selvfølgelig Black and Yellow Friday!

Black Friday er fredagen etter Thanksgiving. I år faller Black Friday på fredag 25. november. Black Friday har tradisjonelt åpnet julemarkedet i USA med kraftig rabattsalg. Jeg er sikker på at ingen har gått glipp av at denne ferien har nådd Finland dypt og hardt. Årets største salgsdag, Black Friday er utvilsomt også den mest reklamebevisste dagen i året, til og med en uke. Black Friday og Cyber Monday er årets viktigste dager for nettbutikksalg, så du bør begynne å planlegge i god tid – gjerne senest i september. De første annonsekampanjene skal etter planen starte i slutten av september eller begynnelsen av oktober, selv om de største salgene er i november.

Black Friday-markedsføring handler om en salgskampanje, i så fall er evnen til å kommunisere produkt og pris så tydelig som mulig avgjørende. Black Friday handler ikke lenger bare om én dag, men en hel uke, der etterspørselen øker for h-øyeblikket. Sterk takt og timing av markedsføring over flere dager understreker behovet for å skille seg ut fra mengden med både budskap, kreativ implementering og annonseløsning. For de merkene som av en eller annen grunn ikke liker en taktisk salgskampanje, tilbyr Black Friday en mulighet til å gjøre verdibasert markedsføring som tiltrekker seg oppmerksomhet.

Vi er med på markedsføring og leverer alle annonseproduktene du trenger for å bestille – la oss lage en spektakulær kampanje sammen!