Det har vært en usedvanlig varm november, så vi fikk teipet vinduer fire forskjellige steder i løpet av helgen. Og det ser fortsatt varmt ut til neste helg, så det er fortsatt noen tapejobber igjen – vær fortsatt rask og kontakt oss så fort som mulig dersom tapingen skal foregå utendørs!

Nordlyssesongen har også startet og du kan beundre disse lysene på himmelen utendørs. Fra Space Weather Center kan du se sannsynligheten for forekomst av nordlys etter sted. Nordlyset (Aurora Borealis på latin) har fascinert mennesker gjennom tidene. Folkene i nord har betraktet nordlyset som mystiske lysfenomener, som de mest ekstraordinære forklaringene har blitt knyttet til over tid. I dag trekker nordlyset stadig flere utlendinger til Lappland og andre deler av Nord-Finland, men også innenlandske turister som ønsker å se de fantastiske lysfenomenene på nattehimmelen med egne øyne.

Fra Grafinar kan du få pene bånd med nordlys-tema til vinduer, sidene på en bil eller for eksempel på veggen som tapet, plakater eller for eksempel en tavle. Udødeliggjør ditt eget bilde eller spør oss om ferdige alternativer!

Be om tilbud og nyt nordlyset hele året!

Space Weather Center