MAINOSTEKSTIILIT

Jälleenmyymme vaatteita ja tekstiilejä. Tarjonnastamme löytyvät työvaatteet eri aloille, urheiluvaatteet sekä vapaa-ajan vaatteet. Alta löydät linkit eri valmistajien vaatekuvastoihin.

BRODEERAUS VAI PAINATUS?

Mainospaidassa yrityksen logon tulee olla näkyvillä selvästi, mutta lahjaksi annettavassa tuotteessa painatus kannattaa tehdä tyylitellysti ja hillitysti, jotta tuotteen saaja ei koe olevansa pelkkä kävelevä mainos.

Oikein valittu mainostekstiili huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella on loistava tapa profiloida yritystäsi. Me autamme mielellämme löytämään parhaat ratkaisut yrityksellenne, joten ota yhteyttä, niin laitetaan yrityksenne mainostekstiilit kuntoon niin työhön kuin vapaa-ajallekin!

Mainostekstiilit

Mainostekstiilit ovat tärkeässä asemassa yrityksen viestinnän kannalta. Huolella mietityt ja siistit mainostekstiilit vahvistavat yrityskuvaasi, yhdistävät työntekijöitäsi ja luovat työpaikalle yhtenäisen kulttuurin. Esimerkiksi messuosastoilla ja tapahtumissa on tärkeää, että myyntiedustajien ja asiakaspalvelijoiden mainostekstiilit ovat kunnossa ja että he näyttävät hyviltä niissä.

TUOTEVALIKOIMA

  • Päähineet ja vaatetus joka säähän: Saat meiltä tekstiilit ja niihin haluamasi painatukset toiveidesi mukaisesti. Valikoimistamme löytyy vaatteita niin työhön kuin vapaa-aikaankin.
  • Urheiluvaatteet: Yhtenäinen peliasu luo yhteenkuuluvuutta ja auttaa näyttämään hyvältä kovassakin paikassa. Saat meiltä peliasut, pelipaidat ja muut urheiluvarusteet painatuksilla esimerkiksi seuratoimintaan. Teemme numero- ja logopainatukset sekä muut tarvittavat painatukset peliasuihin.
  • Työvaatteet: Meiltä löytyy vaatteet eri aloille niin toimistoon kuin ulkotöihinkin.
  • Muut mainostekstiilit: esim. laukut, liinat jne. mainoslahjat
OTA YHTEYTTÄ!

LINKIT TUOTEKUVASTOIHIN

PÄÄHINEET JA VAATETUS JOKA SÄÄLLE

URHEILUVAATTEET

TYÖVAATTEET

MUUT MAINOSTEKSTIILIT: esim. LAUKUT, LIINAT jne. MAINOSLAHJAT

Tuliko valinnanvaikeus? Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin katsomme sinulle muutamia malleja, joista voit valita mieluisimman.

Esimerkiksi Malfinin ja SkyPron kuvastosta löydät laadukkaat vaatteet arki- ja työkäyttöön. Urheiluvaatteiksi suosittelemme Craftin tuotteita.

Alla joitain poimintoja valikoimasta.

Grafinarin mustavalkoinen logo

GRAFINARI OY

Grafinari on inarilainen mainostoimisto. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Meillä on osaamista graafisesta suunnittelusta kylttitelinerakentamiseen. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja seuraamme viimeisimpiä trendejä sekä luomme uusia.

YHTEYDENOTTO

Tarvitsetko mainostuotteita? Täytä tämä lomake ja ollaan yhteyksissä!

Toimitusaika tilaukselle: 3-10 työpäivää

Pikatoimitukset: 1-2 pv +60€, tänään +85€

SÄHKÖPOSTI

info@grafinari.fi

PUHELIN

+358 40 180 4068

AVOINNA

9:00 – 16:00

24/7

SÄHKÖPOSTI

info@grafinari.fi

PUHELIN

+358 40 180 4068

AVOINNA

24/7