TEIPPAUKSET JA TARRAT

Teipit ovat päätuotteemme. Teippauksia käytetään mm. näyteikkunoissa, ajoneuvojen ikkunoissa sekä niiden muissa pinnoissa. Ikkunoissa teipeillä voidaan tummentaa, peilata ja hallita lämpöä. Teippauksilla voidaan tehdä kiveniskusuojauksia ajoneuvoihin tai muuttaa kokonaan niiden väriä. Ajoneuvoissa voidaan käyttää ns. yliteippausta, jolloin voimme tulostaa mitä tahansa kuvioita niiden pintoihin.

Leikkaamme teipit muotoon. Näin tehdään esimerkiksi veneen rekisterimerkkauksia ja näyttäviä logoteippauksia. Leikattu teippi käy melkein mihin tahansa. Teippeihin saa myös erilaisia koho ja muita tekstuuriefektejä. Myös tulostetut teipit voidaan leikata muotoon.

ERI TEIPPI VAIHTOEHTOJA ON USEITA

Teippaukset
Meiltä ammattitaitoiset teippaukset eri kohteisiin. Teemme ajoneuvojen teippauksia, näyteikkunateippauksia, toimitilateippauksia – kysy tarjous!

MATERIAALIT

Tarroja voidaan tulostaa erilaisille materiaaleille. Lisäksi leikattavia tarroja on monenlaisia. Tarroissa on suuria eroja muun muassa liiman pitävyydessä, tarran säänkestossa ja esimerkiksi asennettavuudessa erilaisille pinnoille. Valitsemme aina juuri sinun tuotteelle sopivan materiaalin käyttötarkoituksesta riippuen suuresta valikoimastamme.

  • Monomeeritarrat ovat erinomainen vaihtoehto useimpiin tarpeisiin. Tasaiselle pinnalle tarkoitetut monomeeritarrat eivät sovellu kaareville pinnoille, mutta edullisen hintansa vuoksi monomeeritarroja hyödynnetään monissa kampanjoissa. Tarrojen säänkestokestoksi luvataan noin viisi vuotta. Normaalit käyttökohteet monomeeritarralle ovat kampanja- ja messumainonta, tuotepakkauksien merkintä tai ikkunamainonta.

  • Polymeeritarrat tarjoavat monomeeritarroja enemmän vaihtoehtoja, sillä ne voidaan asentaa myös kaareville pinnoille. Polymeeritarroja on saatavilla runsaasti erilaisilla ominaisuuksilla ja tarrat voidaan valmistaa myös siten, että asennus suoritetaan ikkunan sisäpuolelle. Polymeeritarroja käytetään pääasiassa ikkunamainonnassa, ajoneuvojen- ja kylttien merkkauksessa ja lattiatarroissa.
  • Tulostettava valukalvo sopii esimerkiksi ajoneuvojen yliteippauksiin ja sitäkin on saatavilla monenlaista.
  • Erikoistarroihin on saatavilla mm. valokaappitarraa, läpikuultavaa reikätarraa, lasinkirkasta polymeerikalvoa, heijastavaa ja jälkivalaisevaa tarraa, magneettitarraa sekä täysin liimatonta ”imukuppi”tarraa.
  • Leikkuritarramateriaaleina on pehmeää polymeeritarraa, mattamustaa hiilikuitujäljitelmätarraa, liitutaulutarraa, valkotaulutarraa, peilikromitarraa ja tarra erilaisella pinnoituksella: kiiltävällä, matalla tai vaikkapa satiinisella pinnalla.

Ota yhteyttä!

GRAFINARI OY

Grafinari on inarilainen mainostoimisto. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Meillä on osaamista graafisesta suunnittelusta kylttitelinerakentamiseen. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja seuraamme viimeisimpiä trendejä sekä luomme uusia.

YHTEYDENOTTO

Tarvitsetko mainostuotteita? Täytä tämä lomake ja ollaan yhteyksissä!

Toimitusaika tilaukselle: 3-10 työpäivää

Pikatoimitukset: 1-2 pv +60€, tänään +85€

SÄHKÖPOSTI

info@grafinari.fi

SOITA

+358 40 180 4068

AVOINNA

9:00 – 16:00

24/7

SÄHKÖPOSTI

info@grafinari.fi

PUHELIN

+358 40 180 4068

AVOINNA

24/7