Men det er visst sant – folket har talt – og i Eurovision skal Finland representeres av Windows95man, supermannen bak DJ-pultene. Ingen regler! -sceneshow og 90-tallsjamming vil ikke gå ubemerket hen i bakgrunnen. Så får vi se om navnet vekker mer oppmerksomhet, ettersom kunstnerens navn og kostyme er sterkt knyttet til operativsystemet til data- og programvareselskapet Microsoft. Windows 95 er ikke lenger et beskyttet varemerke i dag, så det var ikke noe problem med navnet og kostymet på UMK. Etter UMK vil imidlertid navnet, kostymet og sceneshowet endres, ettersom Microsoft-referansene må fjernes. Varemerkereklame er forbudt i Eurovision Song Contest. Vi gleder oss til å se det nye showet i Malmö. Forventningene kan lettes med en fest i Windows 95-t-skjorten. Bestill din fra Grafinari i dag!