Vi hadde gleden av å være med på nettverksturen arrangert av Inaris nærings- og utviklingstjeneste i Kirkenes i helgen. Målet var å utvikle og øke samarbeidet mellom Kirkenes og Inari-entreprenører, og spesielt kvinnelige gründere. Vi møtte kvinnelige gründere i Kirkenes og avla bedriftsbesøk. I tillegg var helgen også Kirkenes-dager, så vi kunne handle på rabattsalg og boder og nyte programmet på kvelden også.

Takk til arrangører og deltakere – turen ble virkelig vellykket!

Entusiastisk over det oversatte jeg nettsiden vår til engelsk og norsk. Beklager oversettelsesfeilene – norskkunnskaper er stort sett helt opp til oversetteren. Jeg tar gjerne imot forslag til rettelser!

Forhåpentligvis vil samarbeidsmønstre i retning Norge utvikle seg og det hadde selvsagt vært fint med flere kunder fra den retningen også. Én klistremerkebestilling har allerede kommet. Vi kan absolutt tilby produktene til Norge til en konkurransedyktig pris, og reisen er tross alt ikke særlig lang, selv med tanke på installasjonsarbeidet. Du bør absolutt be oss om et tilbud til Norge også!

Vi planlegger allerede vår neste tur dit!