Denne helgen kan du fiske i Kilpisjärvi i den tradisjonsrike Only Two Fish-konkurransen. Arrangementet går over tre dager, med flotte premier for hver dag, fra snøscootere til mindre maskiner. Fredag og lørdag blir det også kveldsunderholdning for fiskepublikummet med DJ Justin Case, Talonpoika Lalli og MEGAFAUNA. De legendariske fiskearrangementene har blitt arrangert siden 1986, altså 38 år siden det første arrangementet – og erfaringen med å arrangere dem begynner å vise seg. Og det finnes noen eksperter på spottebukker. De spektakulære prisene og naturen har tradisjonelt tiltrukket seg 3000-4000 mennesker i løpet av helgen. En innkjørsel langs veien kan bli opptil syv kilometer lang. Det er ikke så mye poenget med dette arrangementet å fange store fisk – noen ganger kan selv én fisk vinne dagen! Men det viktigste er å ha det gøy og være sammen.

Hvis du ikke kan være der, kan du komme i stemning ved å lytte til Talonpoika Lalli – selv med hatt på. Lalls caps og t-skjorter vil også være i salg under arrangementet. Kjøp din!

Taonpoika Lalls hatter